Menu
Your Cart

Fidget spinner

Fidget spinner

Fidget spinner

Fidget spinner 5X Fidget spinner 5X
-50 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner 5XFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen verveling en kan het h..
€2,99 €5,99
Fidget spinner Glow in the Dark Fidget spinner Glow in the Dark
-20 % 2 - 3 Dagen
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner Glow in the DarkFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen vervelin..
€3,99 €4,99
Fidget spinner Goud Ring Fidget spinner Goud Ring
-58 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner Goud RingFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen verveling en ka..
€1,45 €3,49
Fidget spinner in diverse kleuren Fidget spinner in diverse kleuren
-71 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner in diverse kleurenFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen vervel..
€1,45 €4,99
Fidget spinner in diverse kleuren met verlichting Fidget spinner in diverse kleuren met verlichting
Hot -33 % 2 - 3 Dagen
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner in diverse kleuren met verlichtingFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spin..
€3,99 €5,99
Fidget spinner in diverse kleuren Set 10 Stuks Fidget spinner in diverse kleuren Set 10 Stuks
-47 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner in diverse kleuren Set 10 StuksFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner..
€7,99 €14,99
Fidget spinner Metal Fidget spinner Metal
-56 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner MetalDe Fidget Spinner is dé rage van 2017. Fidget Spinners zijn origineel ontworpen om je concentratie niveau te verhogen. Bewezen is namelijk dat kinderen die ergens mee friemelen zich beter kunnen concentreren. Door het hele land spelen kids al met de Spinners omdat ze zo eenvoudig..
€3,99 €8,99
Fidget spinner Metal 3XPRM Fidget spinner Metal 3XPRM
-57 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner Metal 3XPRMKun jij je slecht concentreren op werk? Maak dan gebruik van de qMust Anti-Stress Fidget Spinner. Deze spinner vermindert stress en helpt jouw te ontspannen tijdens of na een zware dag. De Anti-Stress Fidget Spinner leg je in één hand. Door herhaaldelijk te drukken op de kn..
€9,99 €22,99
Fidget spinner Metal Gold Star Fidget spinner Metal Gold Star
-50 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner Metal Gold StarFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen v..
€10,99 €21,99
Fidget spinner Speciaal Leger Fidget spinner Speciaal Leger
-57 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner Speciaal LegerFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen verveling ..
€2,99 €6,99
Fidget spinner Speciaal Roze Fidget spinner Speciaal Roze
-45 %
Merk: Fidget Spinner Model: Fidget spinner
Fidget spinner Speciaal RozeFidgethandspinners zijn rustgevend en helpen voor betere concentratie. Mensen met rusteloze handen en problemen met aandacht en concentratie zoals ADHD en autisme kunnen baat hebben bij de beweging van een fidget hand spinner. Daarnaast helpt een spinner tegen verveling e..
€2,49 €4,49
1 - 11 van 11 (1 pagina's)