Menu
Your Cart

Saffraan

Saffraan
Saffraan brengt vreugde op je gezicht en haalt een glimlach op je lippen tevoorschijn!
Merk: Bahraman Model: 82P
Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 0,2 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de best..
€3,95
Merk: Bahraman Model: 85P
Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 0,5 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de best..
€4,95
Merk: Bahraman Model: 810P
Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 1,0 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de best..
€8,95
Merk: Bahraman Model: 820P
Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 2,0 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de best..
€17,95
Merk: Bahraman Model: 830P
Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 3 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de beste ..
€23,95
Merk: Bahraman Model: 88
Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 0,8 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de beste kwalite..
€5,95
Merk: Bahraman Model: 810G
 Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 1,0 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse land..
€9,95
Merk: Bahraman Model: 815V
Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 1,5 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in diverse landen, maar de best..
€13,95
Bahraman Saffraan in Luxe Doosje 5,0 gram - 850GM
Niet op voorraad
Merk: Bahraman Model: 850GM
  Bahraman Saffraan draadjes in luxe doosjePremium kwaliteit saffraandraadjes 5,0 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wo..
€39,95
Merk: Bahraman Model: 85M
 Bahraman Saffraan draadjes in luxe potjePremium kwaliteit saffraandraadjes 0,5 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt geteelt in di..
€5,95
Merk: Bahraman Model: 810M
   Bahraman Saffraan draadjesPremium kwaliteit saffraandraadjes 1,0 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt getee..
€8,95
Merk: Bahraman Model: 815GH
  Bahraman Saffraan draadjes in luxe potjePremium kwaliteit saffraandraadjes 1,5 gram Ze noemen het ook wel het rode goud. Saffraan is de duurste kruid die je kunt krijgen en het is vaak moeilijk om de juiste kwaliteit binnen handen te krijgen. Saffraan wordt..
€14,95
1 - 12 van 18 (2 pagina's)