Menu
Your Cart

Retourneren

Retourneren - herroepingsrecht

StarBazaar.nl hanteert een zichttermijn (herroepingsrecht) van 14 werkdagen. U kunt de artikelen zonder opgaaf van reden retourneren binnen 14 dagen. Deze gaat in vanaf de dag van aflevering. In deze termijn mag u bepalen of het artikel voldoet aan uw verwachting. U mag het artikel bekijken. Het artikel mag niet in gebruik genomen worden.

 

Indien u het product wilt retourneren, vragen wij u eerst contact op te nemen met onze klantenservice (per e-mail of telefoon). Het product dient in de originele verpakking en in onbeschadigde staat te zijn, dit is inclusief de meegezonden handleiding, documentatie en verpakkingsmaterialen van het artikel. Wij vragen u een kopie van uw bestelnummer bij te voegen.

Nadat het artikel bij StarBazaar.nl is ontvangen, heeft u de keuze om het artikel te ruilen tegen een ander artikel van gelijke waarde, een cadeaubon te ontvangen of het aankoopbedrag teruggestort te krijgen op uw rekening.Retourneren - klacht over artikel

Indien het artikel bij ontvangst gebreken vertoont of wanneer een product is geleverd anders dan besteld, dan neemt u ook contact op met onze klantenserviceHet product dient in de originele verpakking en in onbeschadigde staat te zijn, dit is inclusief de meegezonden handleiding, documentatie en verpakkingsmaterialen van het artikel. Verder dienen er geen wijzigingen aan het product te zijn aangebracht.


Wij vragen u een kopie van uw bestelnummer bij te voegen en bij het aanmelden van het defect zo veel mogelijk relevante informatie te vermelden.

Op onze aanwijzing mogen defecte of verkeerd geleverde producten kosteloos worden geretourneerd. De gegevens voor terugzending krijgt u zodra wij meer informatie hebben over de te volgen procedure.