SpyCam Spy Pen v2.0 Mini Camera Support up to 32 GB microSD

SpyCam Spy Pen v2.0 Mini Camera Support up to 32 GB microSD

Spy Pen van SpyCam is de ultieme Spionagetool. Van deze prachtige pen uitgevoerd in glanzend zwart met chromen punt en clip is nauwelijks te vermoeden dat deze een schat aan informatie kan vergaren. Of je nu ongemerkt een sollicitatiegesprek wilt filmen of een onenigheid met een collega: deze pen filmt alles op in hoge kwaliteit. En dankzij de ingebouwde microfoon wordt ook het geluid  opgenomen.

Bekijk de video Demo hieronder!

 

 

 

 

 

 

Verder is de pen voorzien van een hoge resolutie-lens, geheugen capaciteit mogelijk tot 32 GB, sterke li-ion batterij en een standaard USB 2.0-poort. De Spy Pen camcorder combineert goed met de balpen in de voorkant van de pen. Zet deze camera pen in je zak of neem op terwijl je gewoon schrijft. Je kan er dus ook echt mee schrijven. Bediening is simpel en gaat per knop aan de bovenkant van de pen.

 

 

Na opname sluit je de pen aan op de computer en zet je snel en gemakkelijk opnames over. De Spy Pen is plug-and-play. Werkt op alle systemen. Daarnaast kun je de pen ook gebruiken als je USB stick om je gegevens, muziek, data, video, programma's of .... op te slaan.   Doordat er een sterke accu in zit, is het mogelijk om tot max 80 minuten achtereen volgens opnames te maken. Je kunt de Spy Pen opladen door het aan te sluiten op de USB poort van je computer/laptop/tablet of maak gebruik van de meegeleverde adapter.

 

Levering

Spy Pen X 1
USB Batterij lader / adapter X 1
USB kabel X 1
Spy Pen Driver CD-rom X 1
Handleiding X 1
 

Specificaties:

 

  • Afmetingen: Lengte: 150 mm  Hoogte: 15 mm  Breedte 15 mm
  • Gewicht: 35 g
  • Video Resolutie: 640x480
  • Video Formaat: AVI
  • Opnametijd: 60-70 minuten
  • Ingebouwde microfoon
  • Opslag: 32 GB (microSD card not include) 
  • Geheugentype: Intern
  • USB: 2.0 


Eenvoudige bediening spy pen:
De pen spy recorder is zeer eenvoudig in gebruik te nemen waardoor deze snel kan worden ingezet wanneer er een opname dient te worden gemaakt. Aan de bovenkant van de pen zit een knopje waarmee de videoopname kan worden gestart.

 

Het opnemen:
Stap 1: Druk eenmaal op de schakelaar aan de bovenkant van de pen. Het blauwe licht wordt ingeschakeld en camera begint meteen met opname.

Stap 2: Druk nogmaals op de schakelaar, camera zal de gegevens opslaan en zal vervolgens naar de stand-by toe gaan (geel lampje)

Stap 3: In de Stand-by stand, beginnen met nieuwe opname: druk eenmaal op de knop, camera begint weer met opname, druk nogmaals en camera slaat video op en gaat weer naar stand-by stand.

 

Uitschakelen van de camera:
Druk de knop gedurende 5 seconden, dan gaat de camera uit. 

 

Opnames bekijken:
De opnames die met de pen spy recorder zijn gemaakt kunnen eenvoudig op een willekeurige computer worden bekeken. U draait de pen open en sluit de pen aan de USB ingang van uw computer. De computer zal de pen spy recorder herkennen als externe harde schijf en u kunt zo de bestanden overzetten of wissen.  Intern geheugen dus ook tevens te gebruiken als USB geheugen voor al je documenten, muziek, video, programma's!

Opladen per USB:
Sluit de pen op de USB-poort of op de lader. Geel lichtje op de Spy Pen zal gaan flikkeren. Als de Spy Pen is opgeladen, dan zal het gele lichtje niet meer flikkeren, wat betekent dat de batterij volledig is opgeladen.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

 

Support nodig voor dit product?
Doorzoek onze Kennisbank of maak een Support Ticket aan en beschrijf je probleem. 

 

Klik Hier.

 
  • €45,00

Beschikbare opties:

Voordelen bij ons

https://starbazaar.nl/image/check-icon.png Voor 16:30 besteld=Morgen in Huis
https://starbazaar.nl/image/check-icon.png Onderdelen beschikbaar bij ons
https://starbazaar.nl/image/check-icon.png Meer dan 4000+ tevreden klanten
https://starbazaar.nl/image/check-icon.png Winkel adres in Heerlen
https://starbazaar.nl/image/check-icon.png Deskundig advies
https://starbazaar.nl/image/check-icon.png Uitstekende en goed bereikbare support

Gratis verzending vanaf 70 euro