Menu
Your Cart

RC Quadcopter & Drones

RC Quadcopter & Drones


DM-003 Daming Quadcopter (Drone) Camera Ready DM-003 Daming Quadcopter (Drone) Camera Ready
Nieuw
Merk: Cheerson Model: Overig Model
DM-003 Daming Quadcopter (Drone)DM-003 Explorers drone is een Ready To Fly quadcopter van een compact formaat voorzien. Dit instapmodel is een uitstekende keuze voor de beginnende dronepiloot die kennis wilt maken met luchtfotografie.Het gestroomlijnde design in combinatie met de zwarte kleu..
€44,99
DM-003W Daming Spy Quadcopter met FPV Camera DM-003W Daming Spy Quadcopter met FPV Camera
Nieuw
Merk: Cheerson Model: Overig Model
DM-003W Daming Spy Quadcopter met FPV Camera.DM 007 Spy Explorers drone is een Ready To Fly quadcopter van een compact formaat voorzien van een 2 megapixel camera. Dit instapmodel is een uitstekende keuze voor de beginnende dronepiloot die kennis wilt maken met luchtfotografie.Het gestroomli..
€54,99
Haoboos 8996 Drone [Quadcopter] 2.4G 6-Axis met FPV Camera
Nieuw
Merk: Haoboos Model: Haoboos 8996
Haoboos 8996 Drone [Quadcopter] 2.4G 6-Axis met FPV Camera. Dit betekent dat je de beelden rechtstreeks via een app op je mobiele telefoon kan bekijken en verwerken.De Haoboos 8996 is een van de nieuwste drones!Met deze drone kunt u prachtige beelden maken én live zien op uw smar..
€64,99
Max Eagle Dron [Quadcopter] Camerae Ready Max Eagle Dron [Quadcopter] Camerae Ready
Nieuw -29 %
Merk: Overig Model Model: Overig Model
Max Eagle Dron [Quadcopter] Cameraen Ready. De nieuwe ontworpen structuur maakt montage en onderhoud gemakkelijker.Met 6 assige gyro-systeem laat een super stabiele vlucht toe, 3D flips en rollen functie met 2.4G zender.Max Eagle Dron [Quadcopter] Cameraen Ready is een 3D Quadcopter met 4 motors.Ber..
€52,99 €74,99
Navigator X6 Drone Met Sterke Brushed Motor [Camera Ready] Navigator X6 Drone Met Sterke Brushed Motor [Camera Ready]
Nieuw -50 %
Merk: Cheerson Model: Overig Model
Navigator X6 Drone Met Sterke Brushed Motor [Camera Ready]De Navigator X6 is de nieuwste drone, met de nieuwste specificaties en 4 brushed motoren!Deze drone heeft een headless mode. Hierdoor kan zelfs de beginner er gemakkelijk mee onderweg. Headless mode houdt in dat de drone geen voor- of achterk..
€39,95 €79,99
Navigator X6C Drone Met Sterke Brushed Motor en Camera Navigator X6C Drone Met Sterke Brushed Motor en Camera
Nieuw
Merk: Cheerson Model: Overig Model
Navigator X6C Drone Met Sterke Brushed Motor en CameraDe Navigator X6C is de nieuwste drone, met de nieuwste specificaties en 4 brushed motoren!Deze drone heeft een headless mode. Hierdoor kan zelfs de beginner er gemakkelijk mee onderweg. Headless mode houdt in dat de drone geen voor- of achterkant..
€84,99
Rayline R805B RC Quadcopter Camera Ready Rayline R805B RC Quadcopter Camera Ready
Nieuw
Merk: Overig Model Model: RayLine
Rayline R805B RC Quadcopter Camera Ready!Dit is de nieuwste drone van Rayline en heeft de nieuwste specificaties!Deze drone heeft een nieuw design in een zwart/blauwe kleur. Door het frame, is de drone crashbestendig! Het materiaal van de drone is daarnaast extra stabiel.Het kapje van de ..
€44,99
Rayline R805B RC Quadcopter met Wifi Camera Rayline R805B RC Quadcopter met Wifi Camera
Nieuw
Merk: Overig Model Model: RayLine
De nieuwste drone van Rayline R805B RC Quadcopter met Wifi Camera!Deze drone heeft een nieuw design in een zwart/blauwe kleur. Door het frame, is de drone crashbestendig! Het materiaal van de drone is daarnaast extra stabiel.Het kapje van de drone is extra hoog, zodat de propellers niet het p..
€54,99
Rayline R805B Wifi RC Quadcopter met 720P Camera Rayline R805B Wifi RC Quadcopter met 720P Camera
Nieuw
Merk: Overig Model Model: RayLine
Dit is de nieuwste drone van Rayline en heeft de nieuwste specificaties!Deze drone heeft een nieuw design in een zwart/blauwe kleur. Door het frame, is de drone crashbestendig! Het materiaal van de drone is daarnaast extra stabiel.Het kapje van de drone is extra hoog, zodat de propellers niet het pl..
€64,99
Senxiang F-22G met Optical Flow Positioning Functie Senxiang F-22G met Optical Flow Positioning Functie
Nieuw
Merk: Overig Model Model: F-22G
Senxiang F-22G met Optical Flow Positioning FunctieDe Senxiang F-22G is de nieuwste drone van Senxiang!Deze drone kunt u gemakkelijk opvouwen, waardoor u hetmakkelijk in uw tas kunt opbergen. Hierdoor kunt u uw drone zonder al te veelmoeite overal meenemen. Ideaal dus!Ook heeft deze drone een camera..
€99,99
Skywalker 2.4Ghz 4CH RC Quadcopter 6 assen met Gyro Skywalker 2.4Ghz 4CH RC Quadcopter 6 assen met Gyro
Nieuw
Merk: Skywalker Model: HM1306 Skywalker
 De allernieuwste Quadcopter Skywalker! Met dit toestel kan je vliegen, rijden en kruipen op de muren!!De HM1306 Skywalker is een Ready-to-Fly Quadcopter met een 2.4GHz zender en je krijgt alles wat je nodig hebt om meteen te kunnen beginnen. Het pakket omvat de 4-kanaals Quad-copter, een zende..
€55,99
Smart Dron [Quadcopter] X-88 Smart Dron [Quadcopter] X-88
Nieuw -29 %
Merk: Overig Model Model: Overig Model
Smart Dron [Quadcopter] X-88 is een 3D Quadcopter met 4 motors.De nieuwe ontworpen structuur maakt montage en onderhoud gemakkelijker.Met 6 assige gyro-systeem laat een super stabiele vlucht toe, 3D flips en rollen functie met 2.4G zender.BereikMet een bereik van maar liefst 100 meter zit je altij..
€49,99 €69,99
1 - 12 van 14 (2 pagina's)