Menu
Your Cart

RC Helicopter

RC Helicopter

Kies de helikopter specificaties die je zoekt in de rechtermenu en begin direct met filteren.

H2051 3CH RC Helikopter met Live Beeld op zender met Camera [VERSIE 2] H2051 3CH RC Helikopter met Live Beeld op zender met Camera [VERSIE 2]
Hot
Merk: JUNHANG TOYS Model: H2051
Dit is NIEUWSTE VERSIE RC Helikopter met LIVE BEELD functie op de afstandsbediening en wij hebben 'm.Het  is een geweldige, co-axiale helikopter met gyroscoop en een ingebouwde camera om video's te maken. De extra functies van de camera worden bediend met toetsen op de afstandsbediening. Hi..
€120,00
Merk: Overig Model Model: JH 283-1
Dit toestel herken je wellicht wel van de film Avatar! Uitermate stabiel door de ingebouwde gyroscoop zodat zelfs de starter hier overweg mee kan.Je zult versteld staan ​​hoe snel en gemakkelijk dit model bestuurd kan worden .   Zelfs echte beginners leren heel snel met dit helikopter model ..
€28,00
MJX T-05 T-605 3CH Helicopter met Gyro MJX T-05 T-605 3CH Helicopter met Gyro
Niet op voorraad
Merk: MJX TOYS Model: MJX T-605
De Nieuwste 3 kanaals helikopter. Als naar voren/achteren dan kunnen de boven rotors kantelen. Net als de grote broer RC Heli T-55. Voor binnen en buiten van aluminium materiaal, ready to fly, super stabiel en crashbestendig.Bij ons wordt dit product geleverd met uitgebreide Nederlandstalige ha..
€35,99
1 - 3 van 3 (1 pagina's)