Menu
Your Cart

Verzorging

Verzorging

Verzorging

Merk: Verzorging Model: Alshabab
Alshabab Klap ScheermesWilt u ook stoer met een ouderwets Open scheermes systeem scheren?Nu kan dat ! Wij hebben het scheermes / klapmes wat kappers ook kunnen gebruiken.Dit mes hoef je echter niet te slijpen. De mesjes zijn ZEER EENVOUDIG te verwisselen.Wees er snel bij en u kunt zich ook op de..
€9,99
Merk: Verzorging Model: Effileerschaar
KappersschaarGoede kwaliteit kappersschaar voor een goede prijs.Niet te groot en zeker niet te klein. 16,5 cm61g..
€12,99
Kappersschaar Kappersschaar
Nieuw
Merk: Verzorging Model: Effileerschaar
KappersschaarGoede kwaliteit kappersschaar voor een goede prijs.Niet te groot en zeker niet te klein. 16,5 cm64g..
€12,99
Klap Scheermes Zilver Klap Scheermes Zilver
Nieuw
Merk: Verzorging Model: Klap Scheermes Zilver
Klap Scheermes ZilverWilt u ook stoer met een ouderwets Open scheermes systeem scheren?Nu kan dat ! Wij hebben het scheermes / klapmes wat kappers ook kunnen gebruiken.Dit mes hoef je echter niet te slijpen. De mesjes zijn ZEER EENVOUDIG te verwisselen.Wees er snel bij en u kunt zich ook op deze..
€11,99
Merk: Verzorging Model: Nagelriemtang
Nagelriem tangDeze tang is speciaal ontworpen om overtollige huid rondom de nagelriem weg te knippen. NagelriemDe nagelriemen zijn een heel belangrijk onderdeel voor de nagels. Een goed verzorgde nagelriem zorgt voor een snellere groei van de nagels. Ook worden velletjes rondom de nagels voork..
€11,99
Merk: Verzorging Model: Nagelvijl
NagelvijlMet deze nagelvijl kunt u uw nagels gemakkelijk in uw gewenste vorm vijlen.U kunt daarnaast het vuil onder uw nagels verwijderen met de bovenkant van de vijl.Deze nagelvijl past gemakkelijk in uw tas, zodat u meteen een gescheurde nagel kunt vijlen, zodat het niet overal blijft hangen.Een 2..
€2,99
Nagelvijl set 3 stuks Nagelvijl set 3 stuks
Nieuw
Merk: Verzorging Model: Nagelvijl
Nagelvijl set 3 stuksMet deze nagelvijlen kunt u uw nagels gemakkelijk in uw gewenste vorm vijlen. In deze set zijn er 2 nagelvijlen, namelijk een die grof is en een die fijn is. Met de 2-in-1 nagelvijl, kunt u de vorm van uw nagels nog beter en gemakkelijker in de goeie vorm krijgen.U kunt daarnaas..
€7,99
Merk: Verzorging Model: Wenkbrauwschaartje
WenkbrauwschaartjeKnip veilig uw wenkbrauwen bij met dit handige schaartje. Deze schaar heeft de ideale lengte en vorm om jouw wenkbrauwen nauwkeurig bij te knippen.De schaar is ca. 8,5 cm lang met een gewicht van 16g...
€7,49
Merk: Verzorging Model: Nagelknipper 1 stuk
Deze nagelknipper is perfect voor het knippen van uw vinger- en teennagels. De de lichtgekromde bladen komen overeen met de nagel, waarbij elke keer een schone en gladde snede afgeleverd wordt. Hierdoor worden er geen ruwe randen achtergelaten op uw nagel. De nagelknipper is extra scherp, waard..
€1,99
Portable USB Flexible Mini Fan Portable USB Flexible Mini Fan
Nieuw
Merk: Verzorging Model: Mini Fan
Portable USB Flexible Mini FanMet deze kleine en draagbare miniventilator, kunt u het overal meenemen om uzelf te verkoelen.Het past gemakkelijk in uw broekzak of tas, waardoor u niet meer bang hoeft te zijn dat u het warm heeft.U kunt het overal aansluiten met de USB-poort; op de laptop, tablet, po..
€2,99
1 - 11 van 11 (1 pagina's)